Nyheder

25/10: MovieHouse indgår samarbejde med Herbox
Hos både MovieHouse i Ringsted og Slagelse har vi indgået samarbejde med Herbox.

Kort fortalt: Herbox produktet består af en box med tamponer og bind, som alle er økologiske. Så skulle uheldet være ude blandt vores kvindelige gæster, er hjælpen nu nær. I boxen er der en tidslås på 45 sekunder, som sikrer, at man ikke bare kan trække de gratis produkter i stor stil.

---------------------------------------


24/6: Halv pris på biografbilletter
Lørdag d. 24. juni skyder vi sommeren igang med halv pris i biografen denne dag. Det betyder halv pris på ALLE film, ALLE forestillinger, HELE dagen. Ved køb på hjemmesiden er rabatten fratrukket forestillingens normale pris. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

---------------------------------------


22/5: Vi søger personale til vores rengørings-team
Så søger du et fleksibelt deltids- eller studiejob, kunne dette måske være chancen for dig.

OM JOBBET:
Opgaverne består af rengøring og klargøring efter dagens sidste forestillinger i biografen. Der er en stor grad af fleksibilitet i jobbet. Det forventes at opgaverne er løst "inden dagens første forestilling" - I hverdage typisk kl. 15 og i weekender kl. 12. Det betyder, at du selv vælger om du vil møde morgen, formiddag eller sen aften på den pågældende vagt. Du vil have 2-3 faste ugentlige vagter og indgå i en rotation med dine kollegaer i teamet. I denne rotation vil der være vagter hver 3. weekend.

OM DIG:
Du er minimum fyldt 18 år og kan arbejde selvstændigt og er struktureret i din tilgang. Vi forventer en høj standard i forhold til udførelsen af de forskellige opgaver. Relevant erfaring er ikke et krav, da grundig oplæring vil finde sted.

VI TILBYDER:
- Fast løn
- Fast vagtplan
- Gode personalefordele
- Stor grad af fleksibilitet og frihed

INFORMATION:
- Ansøgning sendes til: job@moviehouse-ringsted.dk
- I emnefeltet skriver du: "Rengøring"
- Samtaler vil blive afholdt løbende
- Forventet opstart: Hurtigst muligt

---------------------------------------


31/1: Restriktionerne forsvinder
Gældende fra tirsdag d. 1. februar ophæves alle restriktioner, hvilket betyder at gæster ikke længere skal fremvise coronapas eller bruge mundbind for at tage en tur i biografen. Vi opfordrer dog stadig kraftigt til, at der holdes god afstand, at man spritter hænder ofte og ikke mindst bliver hjemme hvis man har symptomer.

---------------------------------------


28/1: Ændring af Biografklub Danmark program
Filmene "Downton Abbey 2" og "Belfast", som begge er med i dette års sæson af Biografklub Danmark, bytter premieredatoer. Det betyder at "Belfast" har danske premiere d. 24/3 og "Downton Abbey 2" er flyttet til 19/5. Både digitale og printede kuponer kan stadig benyttes, så du behøver ikke foretage dig noget, andet end måske at genstarte din app.

---------------------------------------


13/1: Ny premieredato
"Tag min hånd" har fået ny premieredato og er flyttet til torsdag d. 27/1. Filmen er med i denne sæson af Biografklub Danmark.

---------------------------------------


13/1: Program online
Så er de første forestillinger oprettet og billetsalget altså igang. Over de kommende dage, vil vi oprette flere forestillinger og over en længere periode.

---------------------------------------


12/1: Vi åbner igen søndag d. 16/1
Så må dele af kulturlivet igen åbne og herunder biograferne. Der sker allerede fra søndag d. 16. januar og vi glæder os rigtigt meget til igen til at kunne byde vores gæster indenfor. Programmet forventes klar her på hjemmesiden i dagene op til genåbningen.

Det er fortsat et krav, at man skal have et gyldigt coronapas, som skal fremvises ved biografens indgang. Så venligst hav det klar ved ankomst. Bemærk at coronapassets gyldighed nu er blevet yderligere forkortet, så tjek gerne gyldigheden inden du kører hjemmefra.

Der skal ligeledes bæres mundbind i biografen. Det gælder dog KUN når man er stående eller gående. Det gælder altså IKKE når man er siddende i cafeen eller på sin plads i salen under filmen. Reglerne vedr. mundbind er gældende for alle fra og med 12 år.

Der gælder en række undtagelser til kravet om coronapas, herunder for personer der kan fremvise dokumentation fra et borgerservicecenter for at være undtaget test og/eller vaccine. Ligeledes kan nogle gæster være fritaget for brug af mundbind, og her opfordre vi kraftigt til, at disse gæster udviser et særligt hensyn overfor biografens øvrige gæster. Er du fritaget for brug af mundbind, skal du ved ankomst gøre biografens personale opmærksom på det.

Efterleves ovenstående krav ikke, kan det medføre bortvisning fra biografen.

---------------------------------------


17/12: Midlertidigt lukket
Grundet stigende smittetal i Danmark er det besluttet at biograferne skal lukke fra søndag d. 19. december og foreløbigt fire uger frem. Sidste åbningsdag i dette år bliver altså lørdag d. 18. december hvor der er fuldt program.

Vi glæder os til at se jer i det nye år. Pas godt på jer selv og hinanden.

Glædelig jul og godt nytår.

---------------------------------------


9/12: Krav om mundbind i biografen
Fra fredag d. 10. december 2021, skal der bæres mundbind i biografen. Det gælder dog KUN når man er stående eller gående. Det gælder altså IKKE når man er siddende i cafeen eller på sin plads i salen under filmen. Reglerne vedr. mundbind er gældende for alle fra og med 12 år. Børn op til 11 år er altså undtaget.

Det er desuden fortsat et krav, at man skal frem fremvise gyldigt coronapas, som skal fremvises ved biografens indgang. Så venligst hav det klar ved ankomst. Bemærk at coronapassets gyldighed er blevet forkortet for vaccine fra 12 til 7 måneder, så tjek gerne gyldigheden inden du kører hjemmefra.

Biografen er et trygt sted at være: Vi gør alt, hvad vi kan for at give vores gæster en god og sikker oplevelse under deres besøg i MovieHouse Ringsted. Her er fortsat strenge krav til rengøring og desinficering, vi har klar skiltning vedr. afstand og masser af håndsprit i vores dispenserer. Vidste du desuden at luften i en biografesal udskiftes markant hurtigere end de fleste andre steder grundet vores ventilationsanlæg? Det giver et godt indeklima. Og så forsøger vi at adskille spilletiderne så godt som muligt. God fornøjelse med filmen!

---------------------------------------


12/11: Her skal du vise coronapas
Myndighederne har fra fredag d. 12. november 2021 igen indført coronapas, hvilket også gælder her i biografen. Hav derfor venligst dit coronapas klar allerede ved ankomst. Du finder dit pas i enten coronapas-appen eller MinSundhed-appen. Dit coronapas er gyldigt, hvis du enten er vaccineret, nyligt testet negativ eller hvis du tidligere har haft COVID-19. Gælder for alle gæster fra og med 15 år.

Der gælder en række undtagelser til kravet om coronapas, herunder for personer der kan fremvise dokumentation fra et borgerservicecenter for at være undtaget test og/eller vaccine.

---------------------------------------


16/9: MovieHouse Ringsted er kåret som en af de bedste oplevelser i området omkring Roskilde

Campaya.dk har medtaget MovieHouse Ringsted i en ferieguide til de bedste oplevelser i området omkring Roskilde. Det er vi naturligvis meget stolte af, og et vidnesbyrd om at vi i MovieHouse tilbyder en oplevelse der rækker ud over filmen.

Du kan læse beskrivelsen og finde flere oplevelser omkring Roskilde her.

Med Campaya.dk sommerhusudlejning er det blevet lettere end nogensinde at finde en feriebolig eller et sommerhus til din næste ferie. Campaya har mere end 25.000 sommerhuse i Danmark og over 110.000 ferieboliger i hele verden.

Lej sommerhus her---------------------------------------


3/9: Fejl på BLÅ Biografklub Danmark kuponer
Desværre har der været en trykfejl på de BLÅ fysiske ark med kuponer, som sælges i biograferne. Det gør at den kode som starter med "BKD" ikke vil kunne indløses på hjemmesiden, men at man i stedet blot skal benytte den længere kode som starter med "900". Har man et blåt ark, skal man altså bare beholde det og i biografens billetsalg, er der ingen forskel.

---------------------------------------


27/8: Billetsalget til Bond og Dune starter...
Nu skulle det være endeligt... Bond - No Time To Die får premiere torsdag d. 30. september. Vi kan oplyse at billetsalget til Bond skydes igang mandag d. 20. september præcis kl. 10:00.

En anden stor og ventet international titel er Dune, som har premiere torsdag d. 16. september. Her til starter billetsalget torsdag d. 2. ligeledes fra kl. 10:00

---------------------------------------


14/8: Information om COVID-19
Det er ikke længere et krav at bære mundbind eller fremvise corona-pas når du besøger biografen. Samtidig er alle arealkrav udfaset fra lørdag d. 14. august 2021. Husk stadig at holde afstand til hinanden og brug hånddesinfektion som er opsat flere steder i biografen.

Vi opfordrer alle til at KØBE billetter inden ankomst til biografen via vores hjemmeside. På den måde kan vi begrænse kødannelse, det samlet antal gæster og opholdstiden i foyerområdet. Ligeledes anbefales det at man ankommer til biografen ca. 20-30 minuter før forestillingens start.

Ved indgangen til biografens kioskområde, er der ophængt handsker og opstillet håndsprit. Dette skal benyttes inden adgang!

---------------------------------------