Om MovieHouse Ringsted

MovieHouse Ringsted åbnde første gang dørene d. 13. december 2019. En biograf med alt hvad der dertil hører... Og lidt til! Vi er fuldt udstyret med lækre recliner stole i blødt velour, små cafe borde ved hver plads, Dolby Atmos i den store sal og generelt det nyeste indenfor teknik og udstyr. Vi har en helt unik stemning i vores hyggelige cafe, hvor der udover de ting du normalt forbinder med biografturen, også tilbydes lette anretninger, god vin og kolde fadøl. En heltstøbt oplevelse for alle.

Herunder finder du forskellig information omkring biografen, som kan være nyttig at læse, inden du kontakter os.

Åbningstider:
Biografen åbner dørene og telefonen 30 minutter før første forestilling.

Beliggenhed, kontaktoplysninger og parkering:
MovieHouse Ringsted er placeret tæt ved motorvejen (afkørsel 36) tæt ved Ringsted Outlet og som en del af RingStedet Shoppingcenter.

Omkring biografen findes der flere hundredevis af p-pladser, hvilket gør det nemt at komme til og fra biografen i bil. Vi henviser til at man benytter RingStedets pladser på bagsiden af bygningen.

MovieHouse finder du desuden i både Hellerup, Helsingør, Hjørring og Slagelse.

MovieHouse Ringsted
Klosterparks Alle 10, lejemål 16
4100 Ringsted
44 94 41 00
mail@moviehouse-ringsted.dk
44 94 41 00

CVR: 40514120

Program og film:
Hos MovieHouse Ringsted vælger vi selv, hvilke film vi viser, og hvordan spilletiderne skal se ud. Vi programsætter ca. 2 uger frem ad gangen og nyeste program vil oftest vises online onsdag.

Vi forbeholder os ret til at ændre i filmprogram, sal og pladstildeling. Berørte gæster vil, så vidt det er muligt, altid kontaktes via telefon.

Bemærk: Så vidt det er muligt vises alle danske titler med undertekster.

Information omkring billetter, priser og lign. finder du her.

Salg i biografen:
I vores kiosk finder du alt hvad hjertet begærer af slik, popcorn, øl, vand og vin for at gøre biografoplevelsen lidt sjovere. Vi kan tilmed friste med lette anretninger, som kan nydes i vores store og hyggelige foyerområde.

Bemærk: Det er IKKE tilladt at medbringe nogen former for mad, slik, is eller drikkelse, der ikke er købt i MovieHouse Ringsted.

Teknik og sale:
Sal 1: 144 pladser - Laser projektor, Dolby Atmos, Volfoni 3D, Listen Everywhere, SubReader
Sal 2: 79 pladser - Laser projektor, Dolby surround 7.1, Listen Everywhere, SubReader
Sal 3: 53 pladser - Laser projektor, Dolby surround 7.1, Listen Everywhere, SubReader
Sal 4: 54 pladser - Laser projektor, Dolby surround 7.1, Volfoni 3D, Listen Everywhere, SubReader

Alle sale er komplet udstyret med lækre reclinerstole med justerbar fod- og nakkestøtte.

Vi har desuden mulighed for at opfylde specielle tekniske ønsker i forbindelse med leje af sale. Dette kunne være behov for mikrofon, PowerPoint, egne videoer, internetadgang og lign.

Handicap:
Hos MovieHouse har vi gode forhold for gæster med særlige behov eller handicap. Vi tilbyder bla. SubReader for folk med læsevanskeligheder (virker ikke ved 3D) og teleslynge for hørehæmmede (vha. APP - Listen Everywhere) i alle fire sale, handicapparkering lige ved døren og god adgang for kørestolsbrugere. Det er desuden muligt at benytte ledsagerkort hos os. Kontakt gerne vores billetsalg for yderligere information om kørestolspladser i salene.

BEMÆRK: At der i sal 4 ikke er et gelænder, da trappen er placeret midt i rækkerne. Dette vil fremgå på salsoversigten ved bestilling af billetter på hjemmesiden. Spørg gerne vores personale om hjælp, hvis du ønsker en hjælpene hånd for at komme til din plads i salen.