Din reklame i biografen

Mange muligheder!
En biograf er nutidens forsamlingshus, og et sted for alle, på tværs af køn, alder og interesser. Det gør også, at du har mulighed for enten at ramme meget bredt med dit budskab eller vi kan skræddersy løsninger som rammer en specifik målgruppe ud fra nogle opstillede parametre. Og som helt ny biograf i området er MovieHouse Ringsted det optimale sted for din annoncering. Vi tilbyder bl.a.:

- Reklamespots på det store lærred
- Annonce på bagsiden af biografbilletten
- Budskaber på biografens digitale skærme
- Sampling i udvalgte perioder eller ved specifikke forestillinger
- Plads i vores nyhedsbrev
- Lokale events / Promotion
- Synlighed på hjemmesiden

Har du en ide, en forespørgsel eller ønsker information omkring priser for overstående, skriv gerne til os på mail@moviehouse-ringsted.dkBiografreklamer og reklamespots på det store lærred virker!
Du har publikums fulde opmærksomhed, det store biograflærred og den ultimative lyd til din rådighed - tiden er din! Biografen er et af de få medier, hvor reklamerne er et positivt tilvalg, og hvor der er meget lidt støj. Derfor huskes reklamer, set i biografen, langt bedre end andre medier - det viser alle undersøgelser.

En produktion, mange muligheder:
Med en digital biografreklame er alt muligt! Lige fra den enkle og simple produktion, til produktioner hvor du selv, via internettet, kan udskifte tilbud og budskaber. Vi hjælper dig med at formidle dit budskab på den mest effektive måde. Dit reklamespot kan benyttes i mange forskellige sammenhænge - f.eks. også på sociale medier og på din hjemmeside.

Annoncørfordele:
Som annoncør i din lokale biograf bliver du ikke alene kendt i lokalområdet, du støtter det lokale kulturliv og du får samtidig mulighed for en række annoncørfordele i biografen - f.eks. specialtilbud om køb af biografbilletter eller mulighed for at arrangere lukkede særforestillinger for personale og kunder.

Lad os hjælpe dig videre:
Her i biografen har vi en aftale med FS2 / Book A Screen omkring salg, produktion og håndtering af biografreklamer. Du har derfor en professionel kontakt, hvis du ønsker at få din reklame på det store lærred. Måske har du andre ønsker - lad os høre om dem! Vi kan sammensætte en pakke, som er skræddersyet dine ønsker, behov og økonomi. Og det er faktisk billigere end man tror! Uanset om du har en færdig film eller blot nogle tanker om hvad du vil formidle, har du hjælpen lige ved hånden.

Vores samarbejdspartner hjælper dig hele vejen fra ide til eksponering på det store lærred.

Du finder din lokale salgskonsulent ved at klikke her.

Du kan også få mere inspiration på: www.bookascreen.dk