Café-BioVelkommen til Café-Bio i Moviehouse:

Programsatte forestillinger findes nederst på siden - Cafe-Bio holder sommerferie og vil derfor IKKE blive afviklet i august. Vi ses igen fra d. 3. september

Med Café-Bio tilbyder vi en anden og helt særlig oplevelse. Filmrepertoiret er nøje udvalgt med tanke på at filmene skal udfordre og give stof til eftertanke. De er ikke beregnet til det brede publikum, og er for dig der værdsætter film som en kunstform og en fortælling der ikke nødvendigvis er helt gennemsigtig.

Vi forsøger at tilrettelægge et bredt filmrepertoire inden for forskellige genrer. Det betyder at vi ind imellem også skæver til udlandet, til det eksperimentelle og til det dokumentariske.

Når vi inviterer til Café-Bio på søndag formiddage, byder vi også på en kop kaffe og en croissant som er inkluderet i prisen, men vi er selvfølgelig klar med alt det andet fra vores spændende menu af mad, øl, vin og varme drikke. Se mere her.

Oftest planlægges Cafe-bio den første søndag i måneden + en aftenvisning den efterfølgende uge. Men du kan se allerede planlagte forestillinger og spilletider herunder.

Søndag den 2. juli

Tirsdag den 4. juli