Billetinformation

Billetpriser:
Billetprisen varierer fra film til film afhængigt af bla. filmens karakter, længde, ved 3D forestillinger, events, forpremierer og lign. Prisen vil altid fremgå under den specifikke forestilling.

- Børnebillet (For børn under 11 år): Kr. 95,-
(Muligt på udvalgte titler / forestillinger)

- Eventuel tilkøb af 3D briller (Som kan genbruges): Kr. 10,-

Via hjemmesiden opkræves der gebyr på kr. 10,- pr. ordre uanset antal billetter.

Køb af billetter på hjemmesiden:
Hos MovieHouse Ringsted er reservation uden betaling ikke muligt - Billetterne skal altså betales ifm. booking af pladser.

Du kan betale dine billetter på flere måder. Vælg bla. mellem kortbetaling, MobilePay eller indløs dit gavekort / tilgodebevis direkte på hjemmesiden.

Vælger du at købe billetter online, modtages disse på mail (eller SMS hvis det vælges). Du kan nu blot fremvise din mail eller SMS direkte på telefon/tablet ved salindgangen. Der er altså IKKE behov for at printe din billet fysisk ud, hvis bare du kan fremvise billetten på telefon/tablet.

Refundering
Vi tilbagebetaler IKKE pengene for købte billetter. Vi udsteder dog gerne et tilgodebevis, hvis du af en eller anden årsag ikke har mulighed for at møde op. Bemærk at dette kun kan ske FØR forestillingens start.

I mailen med dine billetter, er der et link, hvor du har mulighed for selv at fortryde dit køb og modtage dit tilgodebevis. Du kan også henvende dig til billetsalget på telefon 44 94 41 00 eller møde op i biografen. Fortrydelse kan altså IKKE ske på mail eller ved brug af vores online kontaktformular.

Manglende bekræftelsesmail:
Mangler du en bekræftelse eller mail indholdende dine billetter, kan det skyldes at den er endt i din spam-folder. Er dette dog ikke tilfældet, kan du kontakte personalet i billetsalget på tlf. 44 94 41 00, hvor de kan hjælpe dig med at tjekke op på, om dit køb er gået igennem.

Ledsagerkort
I MovieHouse Ringsted er det muligt at benytte ledsagerkort. Bemærk: I dette tilfælde er det dog IKKE muligt at købe billetter online. I stedet skal du bestille pladser ved at kontakte billetsalget på telefon 44 94 41 00. Betaling og afhentning af dine billetter sker i biografens billetsalg på selve dagen for den valgte forestilling, hvor der ligeledes bedes fremvises ledsagerkort.

3D Briller:
Hos MovieHouse Ringsted har du mulighed for at købe 3D-briller til din 3D-forestillling for kun kr. 10,-
Køb af 3D-briller fungerer som et tilkøb, så du har mulighed for at genbruge dine 3D-briller og slippe for at betale for nye, hver gang du skal se en 3D-forestilling.

Aldersvurdering af film:
Alle film, der vises i landets biografer, vurderes af Medierådet og bliver klassificeret i en af følgende kategorier:
-Tilladt for alle.
-Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år.
-Tilladt for børn over 11 år.
-Tilladt for børn over 15 år.
(Børn, som er fyldt 7 år, må i realiteten se alle film så længe de ledsages af en person, der minimum er fyldt 18 år)

I biografsalens mørke kan mindre børn let blive overvældet og skræmt af filmens lys - og lydeffekter. Medierådet anbefaler derfor, at børn under 4 år ikke ser film i biografen. Overstående er dog blot en anbefaling fra Medierådet.

I MovieHouse Ringsted ønsker vi det bedste både for vores kommende og nuværende gæster.
Vi tillader således adgang for børn, fra de er fyldt 3 år. Undtagelsesvis har vi dog nogle få udvalgte titler hvor der er tilladt adgang for børn under 3 år. Disse titler er altid henvendt til de helt små, hvor filmens længde er begrænset og lydniveauet justeret, så selv de aller mindste også kan få en god oplevelse. Ved Baby-Bio er alle ligeledes velkomne. Kontakt os gerne ved spørgsmål omkring aldersgrænser.

Gavebilletter:
Hos MovieHouse Ringsted ønsker vi altid at yde den bedste og ikke mindst korrekte betjening. Også hvis du har en gavebillet eller et gavekort fra en anden udbyder end fra MovieHouse Ringsted.

Der findes rigtigt mange forskellige typer gavepakker fra forskellige udbydere. Vi skal gøre opmærksom på, at vi indløser alle billetter fra eksterne udbydere til en værdi af op til kr. 100,- uanset prisen for pakken og biografbilletten. Derfor kan der være tillæg i forbindelse med dit køb.

Inden du møder op i biografen, skal du være opmærksom på følgende:
- Kan produktet indløses i MovieHouse Ringsted - Tjek evt. online på udbyderens hjemmeside?
- Er produktet gyldigt?
- Skal produktet aktiveres f.eks. via en hjemmeside, eller er det klar til brug?

Hvis du alligevel oplever problemer bør du henvende dig direkte til udbyderen.