Om køb og reservation

Her finder du information om følgende emner:
- Køb og reservation af billetter
- Refundering
- Manglende mail
- Billetpriser
- Ledsagerkort
- Aldersvurdering af film
- Gavekort


KØB OG RESERVATION AF BILLETTER
Hos MovieHouse Ringsted er reservation uden betaling IKKE muligt - Billetterne skal altså betales i forbindelse med booking af pladser. Det gælder både ved køb på hjemmesiden eller i biografens billetsalg. Eneste undtagelse er ved brug af ledsagerkort, som du kan læse mere om længere nede på siden.

Du kan betale dine billetter på flere måder. Vælg bla. mellem kortbetaling, MobilePay eller indløs dit gavekort / tilgodebevis direkte på hjemmesiden.

Vælger du at købe billetter online, modtages disse på mail (eller SMS hvis det vælges). Du kan nu blot fremvise din mail eller SMS direkte på telefon/tablet ved salindgangen. Der er altså IKKE behov for at printe din billet fysisk ud, hvis bare du kan fremvise billetten på telefon/tablet.

REFUNDERING
Vi tilbagebetaler ikke pengene for købte billetter. Vi udsteder dog gerne et tilgodebevis, hvis du af en eller anden årsag ikke har mulighed for at møde op. Disse kan kun indløses her i MovieHouse Ringsted, men både via hjemmesiden eller lokalt i biografens billetsalg. BEMÆRK: Refundering kan udelukkende ske FØR forestillingens start og kan IKKE gøres på mail eller via vores online kontaktformular.

I mailen, som du har modtaget med dine billetter, er der et link, hvor du selv har mulighed for selv at fortryde dit køb og derved modtage dit tilgodebevis. Du kan også henvende dig til billetsalget på telefon 44 94 41 00 eller møde op i biografen.

MANGLENDE MAIL
Har du ikke modtaget dine billetter på mail ved køb via hjemmesiden, kan det skyldes at de er endt i dit spam-filter. Er dette ikke tilfældet, kan du kontakte personalet i billetsalget på tlf. 44 94 41 00 hvor de kan hjælpe dig med at tjekke op på, om din bestilling er gået igennem.

BILLETPRISER
Billetprisen varierer fra film til film afhængigt af bla. filmens karakter, længde, ved 3D forestillinger, events, forpremierer og lign. Prisen vil altid fremgå under den specifikke forestilling.

- Børnebillet (For børn under 11 år): Kr. 95,-
(Muligt på udvalgte titler / forestillinger)

- Eventuel tilkøb af 3D briller (Som kan genbruges): Kr. 10,-

Via hjemmesiden opkræves der gebyr på kr. 10,- pr. ordre uanset antal billetter.

LEDSAGERKORT
I MovieHouse Ringsted er det muligt at benytte ledsagerkort. Bemærk: I dette tilfælde er det dog IKKE muligt at købe billetter online. I stedet skal du bestille pladser ved at kontakte billetsalget på telefon 44 94 41 00. Betaling og afhentning af dine billetter sker i biografens billetsalg på selve dagen for den valgte forestilling, hvor der ligeledes bedes fremvises ledsagerkort.

ALDERSVURDERING
Alle film, der vises for børn og unge, vurderes af Medierådet og bliver klassificeret i en af følgende kategorier:
-Tilladt for alle.
-Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år.
-Tilladt for børn over 11 år.
-Tilladt for børn over 15 år.
(Børn, som er fyldt 7 år, må i realiteten se alle film så længe de ledsages af en person, der minimum er fyldt 18 år)

I biografsalens mørke bliver børn under 4 år let overvældet og skræmt af filmens lys - og lydeffekter. Medierådet anbefaler derfor, at børn under 4 år ikke ser film i biografen. Overstående er dog blot en anbefaling fra Medierådet.

I MovieHouse Ringsted ønsker vi det bedste både for vores kommende og nuværende gæster.
Vi tillader således adgang for børn, fra de er fyldt 3 år. Undtagelsesvis har vi dog nogle få udvalgte titler hvor der er tilladt adgang for børn under 3 år. Disse titler er altid henvendt til de helt små, hvor filmens længde er begrænset og lydniveauet justeret, så selv de aller mindste også kan få en god oplevelse. Ved Baby-Bio er alle ligeledes velkomne. Kontakt os gerne ved spørgsmål omkring aldersgrænser.

GAVEKORT
Hos MovieHouse ønsker vi at yde den bedste og ikke mindst korrekte betjening. Også hvis du har en gavebillet eller et gavekort fra en anden udbyder end os.

Der findes rigtigt mange forskellige typer gavepakker fra forskellige udbydere - F.eks. Go Dream, Smartboks og lign. Vi skal gøre opmærksom på, at vi indløser alle billetter fra eksterne udbydere til en værdi af op til kr. 100,- uanset prisen for pakken og biografbilletten. Derfor kan der være tillæg i forbindelse med dit køb af billetter.

Inden du møder op i biografen, skal du være opmærksom på følgende:
- Kan produktet indløses i MovieHouse Ringsted?
- Er produktet gyldigt?
- Skal produktet aktiveres f.eks. via en hjemmeside, eller er det klar til brug?

Hvis du alligevel oplever problemer, bør du henvende dig direkte til udbyderen - Altså f.eks. Go Dream, Smartboks og andre - da vi ikke har mulighed for at hjælpe.