Book en bio

En biografsal kan bruges til mere end blot at vise de nyeste film. I vores moderne biograf, vil din præsentation kunne opleves med det bedste udstyr indenfor lyd og billede og i en perfekt atmosfære. Vi har op til 144 pladser i én enkelt sal og kan tilbyde en helt igennem unik oplevelse i forbindelse med salgsmøder, konferencer eller lignende.Med vores centrale placering på danmarkskortet er MovieHouse i Ringsted det oplagte valg til dit næste event. Gode parkeringsforhold og nem tilgang fra motorvejen. Med kun 35 minutter fra København og en time fra Odense, er det praktisk og tidsbesparende for firmaer, der inviterer personale og partnere fra begge sider af bæltet.

Så "Book en bio":
Hos MovieHouse Ringsted har du mulighed for at leje en sal til dit formål. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til netop dit arrangement. Vi står bl.a. for større eller mindre anretninger af både mad og drikke samt optimalt lyd- og billedeudstyr. Alt sammen til konkurrencedygtige priser!Forpremiere:
Hvad er mere eksklusivt, end at invitere enten personalet eller dine kunder en tur i biografen til en lukket forpremiere på de nyeste og største film? Ikke ret meget faktisk!

I løbet af året får vi flere gange mulighed for, at holde sådanne events. I kan altså booke en sal kun til jer og så se filmen før alle andre. Det er en unik måde at skabe opmærksomhed på og hvorfor ikke kombinere arrangementet med et kort oplæg i salen inden filmen starter.Firma- og gavebilletter:
En billet til biografen er gaven som ikke skal byttes. Det er noget som alle kan bruge, hvilket gør biografbilletter til en oplagt gave, hvad enten det er til virksomhedens personale, kunder eller partnere.

Vi kan sammensætte tilbud helt specfikt ud fra dine ønsker. Skal det "bare" være billetter og er det 20 eller 200 stk. du skal bruge, så finder vi en løsning. Og hvad med at kombinere med en popcorn/sodavand-menu, et glas vin eller sågar et måltid mad. Eller hvad med valgfrihed, så modtageren selv kan vælge hvad de vil nyde under filmen. Uanset ønske, så finder vi en løsning, som passer netop til dine behov.

Din reklame i biografen
Med ca. 125.000 gæster årligt er MovieHouse Ringsted det optimale sted for annoncering. Mulighederne for synlighed er mange og mere end vores biografspots på det store lærred. Vi tilbyder desuden annoncering på følgende medier:

-Annoncering på billetter
-Reklame på digitale infoskærme
-Omdeling af flyers / sampling
-Udsendelse i vores nyhedsbrev
-Lokale events / Promotion

Har du en ide, et ønske eller vil have info omkring priser for overstående, skriv gerne til os på mail@moviehouse-ringsted.dk .

Offentlige institutioner
I MovieHouse Ringsted har vi masser af muligheder til offentlige institutioner, hvor vi bla. kan tilbyde lukkede forestillinger for skoler og andre institutioner. Der er naturligvis mulighed for betaling med EAN-nr. både til lukkede og almindelige planlagte forestillinger (minimumskøb kr. 500.-).

MovieHouse Ringsted
Klosterparks Alle 10
4100 Ringsted
44 94 41 00 / mail@moviehouse-ringsted.dk
CVR: 44514120